به گزارش افق بازار، اولین عامل ایجاد اعتماد و تعامل مثبت میان مشتریان و بانک ایران زمین، تمرکز مدیران این بانک بر بانکداری الکترونیک است که توانسته دنیای جدیدی از سرویس های بانکی را در اختیار مشتریان قرار دهد. بانک ایران زمین در سال گذشته شاهد افزایش 36 درصدی میزان کاربران بانکداری دیجیتال بوده که در رشد استفاده از سرویس های بانکداری دیجیتال تاثیرگذار بوده است. ارائه سرویس های خاص به مشتریان و ایجاد یک اکوسیستم امن، عوامل اصلی این رشد بوده است.
بانک ایران زمین همچنین با راهاندازی مرکز نوآوری به دنبال حمایت از استارتآپها و کسب و کارهای نوپاست و در راستای همین هدف، تسهیلات اعطایی به بخش خصوصی را با 32 درصد رشد به 353 هزار و 902 میلیارد ریال رسانده است.
اولین مرحله اقدامات بانک ایران زمین در زمینه کسب رضایت مشتریان، ارائه برنامههای فناور محور و خدمات غیرحضوری با الگوی اهمیت قائل شدن به جلوگیری از هدررفت وقت متقاضیان است. علاوه بر این در شعب این بانک، خوشرفتاری و سرعت در انجام کارهای حضوری مراجعان به طور جدی مورد تاکید تیم برنامهای و خصوصا مدیریت بانک ایران زمین قرار گرفته است.
با توجه به زیرساختهای موجود در مرکز نوآوری ایران زمین، در کنار امکان دسترسی به زیرساخت بانکداری باز، شرایط بسیار مناسبی برای حضور کسبوکارهای نوپا، صاحبان ایده و طرحهای نوآورانه در قالب برنامههای شتابدهی و سرمایهگذاری کسبوکار فراهم آمده است و همین عامل اقبال کسب و کارهای خرد به این بانک را رقم زده است.
دیگر عامل موفقیت بانک ایران زمین، تشکیل صندوق های سرمایه گذاری موثر است؛ به طوری که صندوق سرمایه گذاری بانک ایران زمین به عنوان صندوقی با درآمد ثابت سود خوبی به خریداران واحدهای این صندوق رسانده است.
موارد فوق در چگونگی موفقیت بانک ایران زمین برای جذب سپردههایی میباشد که در ابتدای امر رضایت مشتریان و حس اعتماد را به دنبال داشته است. با توجه به موضوعاتی که پرداخته شد میتوان عامل اصلی جذب سپرده را اعتقاد و اعتماد مشتریان در کنار ارائه خدمات فناورمحور و برنامههای سودده عنوان کرد.
0 دیدگاه