به گزارش افق بازار، عملکرد موفق شرکت چادر ملو در مدیریت مالی و ارزشآفرینی موجب شد تا این شرکت در سال 1402 هم با به روز کردن برنامههای خود در مسیر درآمدزایی قرار بگیرد و از این مهم به طرزی مطلوب در سرمایهگذاریهای بخشهای توسعهای و عامالمنفعه همچون انرژی به کار بگیرد.
کسب درآمد بالغ بر 43.7 همت، سود خالص 22.8 همت، حاشیه سود خالص 52 درصدی و افزایش 7,350 میلیارد تومانی سرمایه از جمله موفقیتهای شرکت چادرملو در سال گذشته بود که در کنار دستاوردهای بسیار مهم این شرکت از جمله؛ به دست آوردن جایگاه نخست کشور در تولید محصول کنسانتره آهن (خشک) در میان شرکتهای تولید کننده این محصول، تحقق رکورد تولید در بخش آهن اسفنجی و فولاد از ابتدای بهرهبرداری کارخانجات مربوطه، پوشش 105 درصدی برنامه تولید محصولات، حفظ جایگاه ششمی شرکت در بازار سرمایه از نظر ارزش بازار در پایان سال 1401 نشان میدهد که چادرملو توانسته است در بخش صنعت و معدن کشور به عنوان یک پیشران و بازوی توسعه ملی موفق عمل کند.
روند رو به رشد درآمدی کچاد در سال جاری هم ادامه یافت. به گونهای که بررسی صورتهای مالی سه ماهه ابتدای سال 1402 شرکت چادرملو نشان داد که این شرکت موفق شد درآمد عملیاتی بالغ بر 13.9 هزار میلیارد تومان و سود خالص 5.8 هزار میلیارد تومان را به دست آورد. کچاد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، تجربه رشد 12 درصدی در درآمد عملیاتی و 15 درصدی در سود خالص داشته است. سرمایه ثبتی شرکت چادرملو 19.2 هزار میلیارد تومان و سرمایه ثبت نشده آن 7.9 هزار میلیارد تومان است.
شرکت چادرملو از پیشرانان توسعه ملی در بخش صنعت و معدن کشور محسوب می شود و همواره برای اجرای طرح های توسعه در کشور توجه به تامین زیرساختها از جمله برق اجتنابناپذیر و ضرورت توسعه پایدار توجه ویژهای دارد. در همین راستا، مجموعه چادرملو، به همراه وزارت نیرو و ساتبا، قرارداد احداث یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 100 مگاوات در منطقه خضرآباد شهرستان اشکذر استان یزد را با هدف استفاده از انرژی های پاک برای زمینهسازی توسعه صنعت سبز امضاء کرده است.
شرکت چادرملو قصد دارد با راهاندازی این نیروگاه، به جز افزایش پایداری شبکه برق، در پیک سالهای آتی، بیش از 190 میلیون کیلوواتساعت برق پاک به شبکه برق سراسری تزریق کند. این اقدام منجر به صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی کشور به میزان بیش از 55 میلیون مترمکعب در سال و همچنین ذخیرهسازی بیش از 45 هزار مترمکعب آب خواهد شد.
به گفته مدیر عامل چادرملو، عملکرد این نیروگاه به جلوگیری از تولید 115 هزار تن گازهای گلخانهای در سال کمک خواهد کرد. این اقدام علاوه بر کاهش آلودگی، به تولید و صادرات فولاد سبز نیز در مجموعه چادرملو کمک خواهد کرد. سرمایهگذاری این طرح حدود 60 میلیون یورو است و زمان اجرای آن 24 ماه خواهد بود. این نیروگاه، در حال حاضر بزرگترین نیروگاه خورشیدی در استان یزد خواهد بود.
اجرای برنامههای راهبردی چادرملو در بخشهای انرژی از دلایل دستیابی به موفقیتهای درآمدی و مالی کچاد میباشد که رضایت حداکثری سهامداران را هم به دنبال داشته است.
ذکر این نکته ضروری به نظر میرسد که، شرکت چادرملو نیز در طرح انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران که سرمایهگذاری 23 هزار میلیارد تومانی را در راهاندازی فاز اول مشارکت داشته است.
0 دیدگاه