به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، خدایار کریمنژاد مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به مناسبت روز ملی صنعت و معدن توضیح داد: شرکت تهیه و تولید سال گذشته با جذب 1330 میلیارد تومان سرمایه در بخش معدن شامل معادن سنگ آهن چاه باشه 1 و 2و معدن کالامین مهدی آباد با مالکیت ایمیدرو و مدیریت ایمپاسکو و همچنین معدن بوکسیت بوکان سرچاوه آباد در توسعه بخش معدن و صنایع معدنی با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی عملکرد قابل قبولی داشت.
کریمنژاد تاکید کرد: برون سپاریهای ایمپاسکو و ایمیدرو با هدف جذب و هدایت سرمایههای بخش خصوصی در حوزه معدن و صنایع معدنی، بر اساس اصل 44 قانون اساسی و بند ت ماده 35 قانون رفع موانع تولید انجام شده و در سال جاری نیز با قوت دنبال خواهد شد.
وی به عملکرد درخشان شرکت در بخش بازرگانی اشاره و تصریح کرد: عرضه و فروش مستمر محصولات در بورس کالا، بازاریابی و فروش قابل توجه مواد معدنی سرب و روی انگوران، رشد حدود 40 درصدی فروش سنگ آهن ایمیدرو، تغییر رویه فروش شمش طلای موته به صورت گواهی سپرده و افزایش بیش از 5 برابری فروش محصول طلا، شروع فرایند پذیرش بورس جهت فروش شمشهای نقره مجتمع موته اصفهان و کنسانتره فسفات اسفوردی و... از جمله فعالیتهای بازرگانی ایمپاسکو در سال گذشته بود.
وی ادامه داد: شرکت تهیه و تولید در سال 1402 بیش از 792 هزار تن محصولات خود را در بورس کالا عرضه و به فروش رسانده است.
کریمنژاد عنوان کرد: از اهم دستاوردهای ایمپاسکو طی سال گذشته میتوان به افزایش سودآوری و رشد درآمدها به خصوص از طریق افزایش واگذاریها و مشارکت با بخش خصوصی و فروش محصولات تولیدی، توسعه اکتشافات با تمرکز بر مواد معدنی استراتژیک و ذخایر عمیق و همچنین ارتقای بهرهوری و افزایش رقابت پذیری در مجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اشاره کرد.
وی بیان کرد: با افزایش سهم معدن از اقتصاد کشور و جایگزینی معدن به جای نفت، مسیر پیشرفت اقتصادی هموارتر از گذشته خواهد شد.
مدیرعامل ایمپاسکو ادامه داد: به منظور توسعه سهم بخش معدن از اقتصاد کشور و در راستای تحکیم گام نخست معدنکاری، با انجام حدود 105 هزار متر حفاری اکتشافی در سال 1402 نسبت به سال 1401 پیشرفت چشمگیری در این بخش داشتیم.
وی تصریح کرد: مجموع حفاری اکتشافی شرکت از سال 95 تا پایان 1402 به حدود 504 هزار متر و مجموع ذخایر معدنی شرکت به حدود 4200 میلیون تن رسید.
کریمنژاد درباره عملکرد مالی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران توضیح داد: با افزایش تولید، سود عملیاتی شرکت به لحاظ ریالی نسبت به سال قبل 71 درصد و مقدار فروش 61 درصد افزایش داشته است.
وی ضمن اشاره به دستاوردهای شرکت اعلام کرد: در سال مالی منتهی به پایان اسفند 1402 درآمد شرکت به 14 هزار میلیارد تومان، سود عملیاتی 10.5 هزار میلیارد تومان و سود خالص شرکت 8.7 هزار میلیارد تومان رسید.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران خبر داد: در راستای استراتژیهای کلان و افق چشمانداز شرکت، افزایش درآمد به مبلغ 18 هزار میلیارد تومان تا پایان سال 1406 برنامه ریزی و هدف گذاری شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته در جهت تسهیل ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی در بخش معدن، امکان سرمایهگذاری در بخش پروانههای اکتشافی در سال جدید فراهم شده که این امر فصل جدیدی در سرعت بخشیدن و تسهیل جذب سرمایه در بخش معدن به دنبال خواهد داشت.
0 دیدگاه