به گزارش خبرنگار افق بازار، مجید باقری، مدیرعامل شرکت تاو آویژه پارس گفت برای توسعه فضای CIP فرودگاه امام راحل از ظرفیت و توان موجود بومی در کشور استفاده شده است.
وی افزود: همچنین کانترها در کارگو به چهار عدد افزایش یافتند و 50 متر به فضای کانترها پذیرش شد و ترنسفر رایگان در داخل محوطه شهر فرودگاهی به کار گرفته شدهاند. گیتهای بازرسی گذرنامه را به چهار عدد افزایش دادیم تا سرعت انتقال و بازرسی مسافران افزایش پیدا کند. همچنین لباس پرسنل را نسبت به نوع فعالیت و منطقهای که فعال هستند طراحی کردیم و بهروز شدند. پذیرایی و کیفیت مواد اولیه بازنگری شدند و از برندهای معروف ایران عزیز استفاده شده است. از سوی دیگر خدمات ویژه در حوزه رومینگ و سیمکارت را بهروز کردهایم. بیمههای مسافرتی را ارتقا بخشیدیم و از همه مهمتر اینکه از نرمافزار تلفن همراه اختصاصی رونمایی شده که بیش از 700 کاربر دارد و اینکه سیستمهای سرمایشی و گرمایشی که بیش از ده سال است فعال هستند را بهروز کردهایم و سیستم روشنایی و دوربینها هم بهروزرسانی شدند.
مدیرعامل شرکت تاو آویژه پارس بیان کرد: به دلیل علاقه وافری که مسافران به فرهنگ و تاریخ ایرانی دارند کتابهایی در این باره در اختیارشان قرار میگیرد. در حال حاضر به دلیل متقاضیان بسیار زیاد این کتابها کاملاً توزیع شده ولی به محض اینکه شارژ شوند در اختیار مسافران قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است این کتابها به صورت رایگان توزیع میشوند. برای من خیلی جذاب بود کسانی که به سفر خارجی میروند تا این حد به مطالعه تاریخ و فرهنگ ایرانی علاقهمند باشند. موضوع جالب دیگر این است که با وجود اینکه کتابها رایگان بودند ولی بسیاری درصد برآمدند تا پول این کتابها را پرداخت کنند و زمانی که از رایگان بودن این خدمات مطلع میشدند بسیار خوشحال میشدند و از نیروی انسانی مشغول در مجموعه تقدیر میکردند.
باقری با اشاره به حوالههای ارزی که با همکاری بانکهای سامان، ملی و ملت توزیع شدند، گفت: همچنین برخی دستگاهها به منظور توزیع این حوالهها به ما کمک کردند و مردم عزیز میتوانند کارهای مربوط به ارزهای مسافرتی خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهند. بانک سامان همکاریهای گستردهای را با ما داشته و بیش از صد نفر از پرسنل ما وامهای کمبهره از این بانک دریافت کردند و این هم قابل تقدیر است.
وی اضافه کرد: گیتهای بازرسی پلیس با آخرین روشهای نوین بازطراحی شدند و 400 متر فضای پذیرش ما افزایش پیدا کرد. فروشگاهی را در سالن جایگاه راهاندازی کردهایم و دربهای خروج اضطراری را به جایگاه اضافه کردیم. همچنین مبلمان سالن cip صد درصد با همکاری شرکتهای داخلی و شرکتهای معروف موجود در کشور بازسازی شدهاند که این بازسازی پس از هشت سال اتفاق میافتد. از سوی دیگر موکتهای پذیرش، راهرو و سالن اصلی نوسازی شدند.
مدیرعامل شرکت تاو آویژه پارس گفت: بزرگترین کاری که انجام دادیم راهاندازی مرکز تماس 24 ساعته است که از آن خیلی استقبال شد. شماره تماس این مرکز 90000999 بدون پیش شماره است و به صورت شبانهروز پاسخگوی مسافران است تا بتواند کارهایی از قبیل رزرو و پاسخگویی به سؤالات را انجام دهد. نکته جذاب دیگر اینکه از خارج کشور رزرو اتفاق میافتد.
باقری با بیان اینکه در داخل کشور نزدیک به هزار نفر نیروی انسانی در اختیار داریم، تأکید کرد: امیدوارم که بتوانیم هرروز گامهای مثبتی در مباحثی مانند گردشگری و خدمات فرودگاهی داشته باشیم.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ما، مبنی بر اینکه گاهاً مشاهده شده آژانسهای هواپیمایی خدمات ترنسفر را به اسم cip به مسافران ارائه میکنند و گاهاً هم خدمات مطلوبی را ارائه نمیدهند و متأسفانه به اسم cip نوشته میشود. برای این مشکل چه تدابیری اندیشیده شده است؟ گفت: ما ترنسفر مختص مجموعه را داریم ولی به علت تقاضای بسیار زیاد گاهی اوقات با محدودیت روبهرو میشویم و نمیتوانیم همه خدمات را ارائه دهیم. به همین منظور در شرف یک قرارداد همکاری با یک شرکت تشریفاتی هستیم که اگر به تفاهم برسیم شاید مشکل عمده این قضیه حل شود.
در همین راستا با شرکت پاکرو مذاکراتی شده تا دوستان با شرایط ویژهای که ما صحبت میکنیم و طبق نظر ما به مسافران خدمات ارائه دهند.
مدیرعامل شرکت تاو آویژه پارس ادامه داد: کسی هم اگر بخواهد از خدمات مستقیم ما استفاده کند باید از طریق سایت یا مرکز تماس ترانسفر را رزرو کند و اگر ظرفیت خالی داشته باشیم به ارائه خدمات بپردازیم. همچنین با یک سری از آژانسهای مسافرتی قراردادی را منعقد کردهایم و سعی ما این بوده متقاضیان را به همیاران متصل کنیم و از این طریق خدمات را رزرو کنند. تقریباً با 20 آژانس مسافرتی و شرکت قرارداد همکاری داریم که از طریق سایت و نرمافزار تلفن همراه به اینها دسترسی داده شده است و میتوانند به صورت مستقیم رزرو را در سامانه ما ثبت کنند و از خدمات ما استفاده کنند.
باقری در پاسخ به این پرسش که چرا به جای همکاری با بانک سامان در حوزه گردشگری با بانک گردشگری همکاری نشده است، افزود: بسیاری از مباحث، مرتبط با موضوعات تجاری ما در گذشته است. یعنی حساب شرکت ابتدا نزد بانک سامان انجام شد چون بانک سامان در فرودگاه حضور داشت و بانک گردشگری حضوری در فرودگاه امام خمینی(ره) ندارد و این کار را برای ما سخت کرده چون حتماً باید شعبهای در فرودگاه داشته باشد. از سوی دیگر بانک سامان به صورت تخصصی در حوزه گردشگری فعالیت دارد و ما هم با بانکی همکاری میکنیم که به مشتریانش به صورت ویژه خدمات گردشگری ارائه دهد.
0 دیدگاه