به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی؛ این گروه 20 نفره که با 7 دستگاه خودرو دو دیفرانسیل کلاسیک با عمر بالای 25 سال و یک دستگاه موتورسیکلت مسافرتی 1200 سی سی، روز 28 مرداد ماه سفر خود را از شهر بوداپست در کشور مجارستان آغاز کرده بودند، صبح روز 6 شهریور 1402 از طریق مرز بازرگان وارد کشورمان شدند.
کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و انجمن وسیله های نقلیه تاریخی ایران با حمایت مرکز تعمیرات و نگهداری از خودروهای کلاسیک 1969 با استقرار در نقطه صفر مرزی از ورود رالی گردشگری جاده ابریشم به ایران استقبال کردند.
آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی استان هایی هستند که شرکت کنندگان در مسیر این رالی و تحت پوشش خدمات امدادی امداد خودرو کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، از جاذبه های گردشگری، فرهنگی، مذهبی و تاریخی آنها بازدید خواهند کرد.
اعضای این گروه با ملیت های آلمانی، ترکیه ای، ازبکستانی و ایتالیایی، در ادامه سفر خود، ایران را از مرز زمینی باجگیران ترک و پس از آن از کشورهای ترکمنستان، ازبکستان، قزاقستان، مجددا ازبکستان و سپس قرقیزستان عبور کرده و در کشور مغولستان به رالی جاده ابریشم پایان خواهند داد.
وسیله های نقلیه حاضر در این رویداد بین المللی، پس از پیمایش مسیر 12 هزار کیلومتری و رسیدن به خط پایان، به معرض فروش گذاشته شده و مبالغ حاصل از آن صرف امور خیریه خواهد شد.
کانون جهانگردی و اتومبیلرانی بر اساس وظایف و مأموریت های ملی و بین المللی خود و با هدف توسعه گردشگری و معرفی ایران به عنوان مقصدی امن و زیبا به گردشگران دیگر کشورها و همچنین تقویت همکاری با فدراسیون انجمنهای اتومبیلرانی دیگر کشورها، با انجام اقدامات و هماهنگی های لازم، میزبانی و تسهیل تردد و عبور و مرور رالی جاده ابریشم در ایران را بر عهده دارد.
0 دیدگاه