مهندس سلطانی با اظهار خرسندی از جمع شدن دوباره اهالی مخابرات و ارتباطات در تلکام امسال بیان کرد: تا زمانی که سیاستگزاران اصلی مجموعه ارتباطی کشور حمایت واقعی و عملی از حوزه دانش بنیان و فناوری کشور نداشته باشند تکانه واقعی در بخش مخابرات به عنوان زیربنا و زیرساخت ارتباطات کشور ایجاد نمی شود.
وی تاکید کرد: 30 میلیون مشترک ثابت، 6 میلیون پهن باند ثابت ، شرکت مخابرات ایران را به بزرگترین شرکت مادر تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با مسئولیت های سنگین تبدیل کرده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: راهبرد اصلی شرکت مخابرات ایران در سه سال اخیر در سالن 7 نمایشگاه به صورت عملی به نمایش درآمده است که توسعه زیرساخت های ارتباطی و نحوه همکاری شرکت های همکار گروه مخابرات ایران آماده بازدید تخصصی و علاقمندان است.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران از سال 1401 دو کار اساسی را شروع کرده است که نهضت جهادی فیبر نوری( نجما) که در اغلب استان های کشور اجرا شده است و سرویس پر سرعت ftth به مشتریان رسیده است.
مهندس سلطانی گفت: برای تقویت نقش شرکت مخابرات ایران در اقتصاد دیجیتال دبیرخانه دائمی انقلاب صنعتی دیجیتال در مخابرات منطقه البرز مستقر و چندین رویداد فناوری محور با همکاری شرکت دانش بنیان اجرا شده است.
وی افزود: در کنار این موارد به دستاوردهای پژوهشی تاکید داریم در این راستا همزمان با هفته پژوهش اولین همایش پژئوهش، آموزش و نوآوری مخابرات برگزار شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: از سفرای خارجی ، معاونین وزارت صمت و تمام مدیران ارشد وزرات ارتباطات در همکاری جهت برگزاری نمایشگاه به صورت ویژه تشکر می کنم.
گفتنی ست بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات ، فناوری اطلاعات واقتصاد دیجیتال از 2 تا 5 دی ماه 1402 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی با حضور سفرای فرهنگی کشورهای خارجی ، مدیران ارشد شرکت های مخابراتی ،شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی از ساعت 8 صبح تا 15 هر روز با ارائه آخرین دستاوردهای فناوری ها برگزار می شود.
0 دیدگاه