تجارت، دنیای پر چالشی است که برای موفقیت در آن نیاز به پشتکار، دانش و مشورت با افراد باتجربه دارد. نقیب الله جعفری، کارآفرینی موفق از تهران است که با ورود به عرصه لوازم آشپزخانه پلاستیکی و مواد اولیه پلاستیک، توانسته است در بازارهای داخلی و صادراتی موفقیتهای زیادی کسب کند. او با بهرهگیری از تجربیات اساتید برجسته و غلبه بر مشکلات اولیه، توانسته مسیر سخت تجارت را با آگاهی و انگیزه طی کند.
سؤال: سلام، خودتان را معرفی کنید و بفرمایید در چه زمینهای فعالیت میکنید؟
جواب: سلام، بنده نقیب الله جعفری از تهران هستم که در زمینه لوازم آشپزخانه پلاستیکی و همچنین مواد اولیه پلاستیک مانند گرانول و کامپوندهای مهندسی شده فعالیت میکنم. فعالیت شرکت ما هم در بازار داخلی و هم با کشورهای همجوار مثل عراق، ترکیه، افغانستان، قزاقستان و امارات می باشد.
سؤال: آیا در شروع کار با مشکلاتی مواجه شدید؟ اگر بله، چطور توانستید بر آنها غلبه کنید؟
جواب: بله، در ابتدا یکی از مشکلات اصلی ما نداشتن تأمین خوب بود. ولی با راهنمایی اساتید بزرگوار، رفته رفته توانستیم مشکلات خود را هموار کرده و تأمینهای خوبی پیدا کنیم. به طورکلی در تجارت باید از شکستها درس گرفت و به جلو حرکت کرد.
سؤال: در شروع کار خود، فعالیت در چه زمینهای را شروع کرده بودید؟
جواب: اوایل کار من در زمینه تولید جوراب فعالیت میکردم. ولی چون علاقهای به این کار نداشتم، نتیجه نگرفتم. یکی از نکات مهم در تجارت این است که باید علاقهمند به محصول خود باشید.
سؤال: آیا تحصیلات یا آموزش خاصی در زمینه تجارت داشتید؟
جواب: من هیچ تحصیلات آکادمیک در زمینه تجارت نداشتم و هیچ دوره خاصی را نگذراندم. تنها مورد آموزش جمعیت حضرت خدیجه (س) قرار گرفتم که این آموزش ها به خوبی راهنمای من در هر زمینه ای بودند.
سؤال: چطور وارد عرصه تجارت شدید؟
جواب: من در ابتدا از کار بنایی شروع کردم و سپس با کمک جمعیت حضرت خدیجه (س) وارد عرصه تجارت شدم. همیشه این حدیث حضرت محمد (ص) به من انگیزه میداد که "روزی بر 10 قسمت است که نه قسم آن در تجارت است.
سؤال: چه نکاتی را در تجارت مهم میدانید؟
جواب: به نظر من، در تجارت باید ابتدا برند شوید تا بتوانید مشتری جذب کنید. همچنین داشتن یک راهنما در تجارت بسیار مهم است. بدون راهنمایی ممکن نیست که پیشرفت کنید.
سؤال: توصیه شما به کسانی که میخواهند وارد عرصه تجارت شوند چیست؟
جواب: من به همه توصیه میکنم که با راهنمایی و آموزش های جمعیت حضرت خدیجه (س) وارد عرصه تجارت شوند و تلاش کنند. در تجارت باید ابتدا شنید، فهمید، باور کرد و سپس به کار بست تا موفق شد. درآخر به فرمایش حضرت علی (ع) باید به این عزیزان بگویم که : "مراقب افکارت باش که گفتارت میشود، مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود، مراقب رفتارت باش که عادت میشود، مراقب عادتت باش که شخصیتت میشود، مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت را میسازد."
0 دیدگاه