به گزارش افق بازار، عملکرد بانک سپه و اقدامات این بانک در کنار فعالیت های مرسوم صنعت بانکداری کشور در ارایه انوع خدمات و تسهیلات به مشتریان با تکیه بر مشتری مداری به نحوی است که این بانک را در زمره بانکهایی قرار داده است که علاوه بر کسب رضایت از مشتری توانسته در مسیر توسعه و همکاری با جامعه نخبگان و دانشگاهی گامهای مهمی را در حل مسائل و مشکلات مربوط به اقتصاد کشور و حمایتهایی در جهت افزایش میزان تولید و اشتغالزایی این واحدها بردارد.
اقدامات و فعالیتهای حمایت مالی بانک سپه در جهت پرداخت وامهای تکلیفی و حمایت مالی از اقشار آسیبپذیر جامعه همیشه زبانزد مشتریان این بانک بوده است. بر همین اساس، بانک سپه آذرماه سال جاری بیش از 32 هزار میلیارد ریال در قالب بیش از 83 هزار فقره تسهیلات در حوزههای کمک ودیعه مسکن، قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری، وام بدون ضامن و قرضالحسنه خوداشتغالی کمیته امداد و سازمان بهزیستی پرداخت کرده است.
این بانک بهمنظور اجرای تکالیف ابلاغی بانک مرکزی از تاریخ ابلاغ طرح تسهیلات بدون ضامن تا سقف یک میلیارد ریال، از بهمنماه 1400 تا پایان آذرماه سال جاری، برای بیش از 539 هزار فقره پرونده، معادل 155 هزار و 80 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده که از این میزان 16 هزار و 605 میلیارد ریال تسهیلات در قالب 62 هزار و 317 فقره پرونده مربوط به آذرماه سال جاری است.
همچنین بانک سپه که در زمره بانکهای برتر درزمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج است، در آذرماه سال جاری به 5 هزار و 310 پرونده به میزان 7 هزار و 357 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج با کارمزد 4 درصد پرداخت کرده است.
این در حالی است که در حوزه تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری، بانک سپه آذرماه سال جاری بالغ بر 3 هزار و 624 میلیارد ریال برای 9 هزار و 14 فقره پرونده اختصاص داده است.
بانک سپه تسهیلات قرضالحسنه خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) را به میزان 2 هزار و 515 میلیارد ریال در قالب 2 هزار و 933 فقره پرونده، تسهیلات قرضالحسنه خوداشتغالی به مددجویان بهزیستی به مبلغ 997 میلیارد ریال بابت یک هزار و 122 فقره پرونده و یکهزار و 697 میلیارد ریال در قالب تسهیلات کمک ودیعه مسکن بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار به 2 هزار و 966 پرونده، تسهیلات اعطا کرده است.
برنامههای بانک سپه با هدف کمک به دولت در ترمیم و اصلاحات اقتصادی در تامین منابع مالی بنگاههای تولیدی و اقتصادی نیز متمرکز شده است. بر همین اساس به افتتاح سه طرح بزرگ صنعتی کارخانه کویرتایر که با حمایت مالی و پشتیبانی بانک سپه و اخیرا با حضور رئیس جمهور انجام شد، اشاره میشود. این کارخانه با روش دانشبنیان و نگاه داخلی سازی و بومیسازی عملیاتی شده است که در حال حاضر هزار و 304 نفر به صورت مستقیم و 4 هزار و 780 نفر به صورت غیرمستقیم در این کارخانه مشغول فعالیت هستند که این تعداد، 18 درصد شاغلین بخش صنعت استان و 38 درصد شاغلین بخش صنعت شهرستان بیرجند را تشکیل میدهد.
بانک سپه فعالیتهای خود را برای رسیدن به توسعه اقتصادی در حمایت از جامعه دانشگاهی و نخبگان کشوری قرار داده است و در این راستا مدیرعامل بانک سپه عنوان میکند که برنامهریزیهای لازم انجام شده تا مدیران بانک سپه از بین نخبگان و پژوهشگران برتر باشند. وی با مهم برشمردن تبدیلشدن اداره کل مطالعات راهبردی و آیندهپژوهی به انتشارات علمی قابلاتکا در افق 1404، خواستار ترغیب بدنه بانک سپه برای تهیه مقالههای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در موضوعات اولویتدار ذیل طرح تحول راهبردی بانک سپه شد.
از آنجا که بانکها، از بخشهای مهم اثرگذار در توسعه و پیشرفت هر کشور هستند. از اینرو، ارزیابی عملکرد بانکها از اهمیت ویژهای برخوردار است. ارزیابی عملکرد، فرایندی است که طی آن کار کارکنان در فواصل معین و به طور رسمی مورد بررسی و سنجش قرار میگیرند. نتایج حاصله از یک تحقیق در دانشگاه پیام نور براساس معیارهای کمّی عملکرد شامل تجهیز منابع، تخصیص منابع/ وصول مطالبات و مدیریت درآمد/هزینه و معیارهای کیفی عملکرد شامل عوامل مدیریتی، شایستگیهای حرفهای و عوامل رفتاری نشان داد که بانک سپه در نتایج بخش کمّی، علاوه بر تایید ارتباط بین مولفههای تحقیق حاکی از ارتباط بین مولفههای تجهیز منابع و مدیریت درآمد/هزینه بود. همچنین رتبهبندی متغیرهای تحقیق نشان داد که متغیر تجهیز منابع بیش از سایر متغیرها در موضوع ارزیابی عملکرد مدیران بانک تاثیرگذار میباشد.
آنچه برای آینده و در طرح تحول راهبردی دوم بانک سپه دنبال میشود، تبدیل شدن سپه به بانکی بزرگ و در سطح جهانی پس از افق 1404است. مسیری که مدیرعامل بانک سپه معتقد است باید در بازتعریف ارتباط بانک و مشتریان از حوزه تحقیقات علم و فناوری غافل نشد و از آن به عنوان یکی از مولفههای رقابتی با اولویتدهی به نقش پژوهش و تحقیقات کاربردی بهرهبرداری شود.
0 دیدگاه