به گزارش افق بازار، بیمه دی یکی از شرکتهای صنعت بیمه کشور است که در سال گذشته نیز توانسته عملکرد قابل قبولی را به ثبت برساند. «ودی» با بالاترین سطح توانگری و با سرمایه ثبت شده 5,950,000 میلیون ریال طی عملکرد 12 ماهه سال مالی منتهی به 1401/12/29 از محل فروش حق بیمه 95,534,395 میلیون ریال درآمد داشته که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشدی 129 درصدی را به ثبت رسانده است.
شرکت بیمه دی طی عملکرد تجمیعی 1401 تراز مثبت 30 درصدی را ثبت کرده است. این شرکت بیمهای در عملکرد 1 ماهه منتهی به 1401/12/29 از محل فروش حق بیمه 4,091,146 میلیون ریال درآمد داشته است.
در حال حاضر سهم بزرگی از خدمات بیمهای خرد در اختیار شرکتهای دولتی است که بخشی از این سهم میتواند به بخش خصوصی نیز منتقل شود.
خرید بیمه با قیمتهای امروزی برای برخی اقشار کمدرآمد بسیار دشوار است و بیمه دی نیز این چالش را بر مسیر خود دارد که باید نسبت به ارایه خدمات متمایز و جذاب در زمینه بیمههای خرد تلاش کند تا بتواند 80 درصد پرتفوی خود را به آن اختصاص دهد.
یکی از چالشهای اساسی برای شرکتهای بیمه مانند بیمه دی و سایر رقبا، جذب مشتریان در بیمههای خرد است. با این حال، شرایط اقتصادی کشور به طور قابل توجهی تاثیرگذار بوده و باعث کاهش توان خرید افراد و افزایش نرخ تورم شده است. همچنین، عدم فرهنگ بیمهای در میان مردم باعث شده که بیمه در لیست اولویتهای آنها قرار نگیرد. این موارد باعث میشود که جذب مشتریان سخت تر و مشکلتر باشد.
مدیران این شرکت بیمهای برنامههای خود را برای دستیابی به افزایش سهم بازار هستند. سهم بیمه دی از صنعت بیمه در حال حاضر کمتر از 2 درصد است. همچنین اختصاص دادن 80 درصد از پرتفوی این بیمه به بیمههای خرد نیز از دیگر برنامههای مدیریتی «ودی» در سال جدید است.
اگر بیمه دی درصدد تصاحب سهم بیشتری از بازار باشد به طور قطع رقبای دیگر نیز اقدامات متقابل انجام خواهند داد که محتملترین آن نرخ شکنی است.
سهم بازار بالا، شرکتهای بیمه را به یک رقابت سهمگین تعرفهای با دیگر رقبا دچار میکند که حاشیه سود شرکت را کاهش خواهد داد. در حال حاضر بیمه ثالث و درمان به عنوان دو رشته بیمهای رایج و فراگیر، سهم قابل توجهی از کل پرتفوی شرکتها را تشکیل میدهد که افزایش سهم بازار نیز تقریبا به افزایش فروش حق بیمه در این دو رشته گره خورده است.
0 دیدگاه