به گزارش افق بازار، بانک صادرات ایران، شرط لازم پایداری بانک و شرط پرداخت صحیح تسهیلات را جذب منابع کافی در مسیر سودآوری میداند و برای رسیدن به این مهم اهمیت نقش فناوری در عملکرد ارائه مطلوب خدمات را سرلوحه برنامههای خود قرار داده است. برای نیل به این مقصود، افزایش سرمایه 23 درصدی معادل 4 هزار میلیارد تومان از محل آورده نقدی را در جهت اصلاح ساختار مالی به انجام رسانید تا گام بلندی برای حل کسری نقدینگی و عبور از تنگناهای عملیاتی بانک صادرات خصوصا در حوزه فناوری اطلاعات باشد.
بانک صادرات ایران با سرمایه ثبتی 17.5 هزار میلیارد تومانی و ثبت نشده 4 هزار میلیارد تومانی، در عملکرد آذر و 9 ماهه 1402، قادر به ثبت تراز عملیاتی مثبت 177.8 میلیارد و 7.1 هزار میلیارد تومانی شد. "وبصادر" در این مدت 5 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی شناسایی و 4.8 هزار میلیارد تومان سود سپرده گذاری پرداخت کرده که با این حساب در نهمین ماه سال 1402 تراز عملیاتی مثبت 177.8 میلیارد تومانی را ثبت کرد.
این بانک طی 9 ماه سال جاری نیز با کسب 41.1 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی و پرداخت 33.9 هزار میلیارد تومان سود سپرده گذاری ، قادر به ثبت تراز عملیاتی مثبت 7.1 هزار میلیارد تومانی شد که نسبت به دوره مشابه قبل 40 و 36 درصد افزایش داشت.
تبیین برنامه ها در بانک صادرات ایران به منظور تحقق اهداف تحول صورت میگیرد، به همین منظور تیم مدیریتی جدید بانک صادرات ایران، عملیاتی کردن پروتکل نوین و دیدار چهره به چهره با تمامی کارکنان بانک در هر استان را در مسیر رفع مشکلات و تسهیل خدمت به مشتریان را هدفگذاری کرده است.
در این دیدارهای استانی با بررسی مشکلات و دغدغه کارکنان مجموعه و همچنین مشتریان، تقویت ارائه خدمات از طریق فناوریهای روز از مهمترین راهبردهای عصر حاضر در مسیر خدماتدهی مطلوب مطرح و مشخص گردید. با تلاشهای شبانهروزی بخش فناوری اطلاعات بانک، زیرساختهای IT بانک صادرات ایران نسبت به سال گذشته بیش از چندین برابر افزایش یافت.
از جمله این فناوریها که در راستای کاهش اتلاف وقت مشتریان و تسهیل در امور بانکی مربوطه توسط بانک صادرات ایران ارائه شده است، سامانه توثیق الکترونیکی دارایی میباشد. سامانه ست بانک صادرات ایران که در جشنواره دکتر نوربخش دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک نظامهای پرداخت به عنوان معتبرترین جشنواره بانکداری الکترونیک در کشور، رتبه اول را به دست آورد، نمایانگر حضور برجستهتر بانک صادرات ایران به عرصه فناوریها در شرایط جدید بیش از گذشته است.
برنامههای کاربردی و فناورمحور دیگر بانک صادرات ایران همچون؛ چک امن دیجیتال (چکنو) و برات الکترونیکی در کنار عملیاتی شدن سامانه BSC(کارت امتیازی متوازن) برای رصد دقیق اقدامات بازاریابی همکاران شعب از دیگر برنامههای وبصادر در مسیر افزایش سهم از بازار با استفاده از ظرفیتهای تکنولوژی است.
طبق اعلام به زودی اپلیکیشن نئوبانک صادرات ایران راهاندازی و عملیاتی خواهد شد. با استفاده از این برنامه کاربردی تمامی خدمات بانکداری خرد از طریق این اپلیکیشن انجام خواهد شد و شعب بانک تا حد زیادی خلوت خواهند شد و امکان فعالیت بیشتر بازاریابی برای مسئولان و بانکداران فراهم خواهد شد.
0 دیدگاه