محمود ساده در خصوص پروژه جدید این پتروشیمی گفت: شیرینسازی گازهای ارسالی و حذف فلرینگ با استفاده از تکنولوژی آمین با عنوان 280، جدیدترین پروژه پتروشمی نوری است که برای نخستین بار در این مجتمع انجام میشود.
وی افزود: این پروژه در مقیاس بسیار بزرگی با هزینه نزدیک به یکهزار میلیارد تومان کلید خورده و فلرینگ در مرحله شروع به construction است.
به گفته وی، با اجرای این پروژه حدود 65000 تن LPG, کود سولفات آمونیوم 60000 تن و 18300 تن گاز طبیعی شیرین تولید می شود.
مدیر سلامت بهداشت و ایمنی محیط پتروشیمی نوری افزود: با توجه به اینکه فلر پتروشیمی نوری حاوی میزان کمی ترکیبات سولفور وگازهای ترش است، برای حذف آن با اجرایی شدن گازهای ارسالی به فلر، شیرینسازی و سولفور گرفته و با قرار گرفتن گازهای شیرین شده در چرخه بازیافت، به عنوان سوخت کورهها استفاده میشود، بدین ترتیب فلر به صفر میرسد.
سـاده ادامه داد: با صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی، میزان انتشار گازهای گلخانهای این پتروشیمی، کاهش پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: سولفور جدا شده از گازهای ترش به محصول سبزی به نام “کود سولفات آمونیوم” تبدیل میشود که ارزش افزوده بالایی دارد؛این محصول میتواند آورده اقتصادی زیاد و منافع محیط زیستی قابل توجهی داشته باشد. وی ابراز امیواری کرد این طرح تا 2 سال آینده به بهره برداری برسد.
احداث اولین ساختمان هوشمند در منطقه
مدیر سلامت، بهداشت و ایمنی محیط پتروشیمی نوری همچنین از احداث اولین ساختمان هوشمند در منطقه برای کاهش میزان مصرف انرژی خبر داد و گفت: استفاده از Solar System، پنجرههای هوشمند، Air Condition و سیستم تبرید هوشمند در این ساختمان باعث میشود در یک برنامهریزی مشخص، کمترین میزان مصرف انرژی را داشته باشد و مصرف انرژی سیستمهای گرمایش،سرمایش و روشنایی بصورت اتوماتیک کنترل و بهینه شود.
به گفته وی همچنین برای تأمین انرژی مصرفی ساختمان، انرژی خورشیدی در نظر گرفته شده است. این پروژه نیز تا 2 سال آینده نهایی خواهد شد.
سـاده در پایان با اشاره به کورههای این مجتمع خاطر نشان کرد: طرح تعویض برنرهای کورهها با نسل چهارم برنرهای لوناکس در پتروشیمی نوری اجرایی شده است که باعث افزایش راندمان کوره می شـود.
0 دیدگاه