اقدامات «کگل» در راستای دستیابی به سوددهی و سودآوری

نگاهی به عملکرد شرکت معدنی ‌صنعتی گل گهر در سال جاری نشان از رشد قابل توجه کلیه شاخص های عملکردی شرکت دارد. مجموعه اقداماتی که علاوه بر اکتشاف و فروش در کسب ارزش سهم از بازار سرمایه هم نقش ایفا می‌نماید.
اقدامات «کگل» در راستای دستیابی به سوددهی و سودآوری

به گزارش خبرنگار افق بازار، عملکرد موفق شرکت گل گهر نشان از اعتماد به مدیریت بومی دارد چرا که در سال جاری شاهد رشد فروش و اجرای برنامه‌های بهینه‌سازی بر پایه بومی‌سازی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، به همراه فعال بودن پروژه‌های بزرگ در پهنه گل گهر در شرایط تحریمی و از همه مهمتر شاهد برنامه محور بودن مدیران شرکت در سه بخش، زنجیره زیر ساخت، تولید و پشتیبانی از تولید هستیم. 
 
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه سال 1401 میزان درآمدی عملیاتی که از فروش محصولات تولیدی خود طی این دوره حاصل کرد مبلغی نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان بود، همچنین “کگل” میزان درآمد تجمیعی خود در آغاز نیمه دوم سال جاری را برابر با 21 هزار میلیارد تومان شناسایی کرد. 
 
معاون بهره برداری گل گهر با اشاره به برنامه ای که تا پایان سال 1401 تدوین شده است، می‌گوید: استخراج بالغ بر 8 میلیون تن سنگ آهن از معدن شماره یک،16میلیون تن کنسانتره سنگ آهن و 12 میلیون تن گندله تولیدی از این برنامه‌ها می باشد. این بهبود شامل؛ نوسازی ناوگان ماشین آلات معدنی توسط شرکت گل گهر، بهبود در کیفیت محصول خط 4 و خطوط 5، 6 و 7 کنسانتره و افزایش ظرفیت تولید گندله ها و ارتقاء کیفیت محصول است. 
 
درآمد ماهانه ای که شرکت معدنی و صنعتی گل گهر از ابتدای سال مالی تا انتهای مهرماه از خود بر جای گذاشت در مقایسه با ماه گذشته شاهد کاهش 23 درصدی بود، این شرکت معدنی در مهرماه میزان درآمد صادراتی که از خود بر جای گذاشت برابر با 547 میلیارد تومان بود و این نکته ای مهم است که در سال مالی گذشته درآمدی جهت بازار صادراتی به دست نیامده بود. 
 
گل‌گهر را می توان یکی از شرکت های پیشتاز در به کارگیری از ابزارهای مالی دانست چرا که تاکنون بیش از 8هزار میلیارد تومان از بازار بدهی تامین مالی کرده است اقدامی که منجر به پیشبرد اهداف توسعه ای این شرکت بوده است. از طرفی گل‌گهر به جای عرضه گسترده سهام برای تامین مالی با توثیق دارایی های خود هم از بازار سهام حمایت های لازم را می کند و هم شرایط لازم را برای بهره مندی سرمایه گذاران خرد فراهم کرده و هم با تامین منابع لازم برای پیشبرد طرح های توسعه ای در راستای افزایش بیش از پیش حقوق سهامداران خود تلاش می کند. 
 
با توجه به نرخ بازده اوراق افرادی که سرمایه های مازاد دارند از مزایای آن بهره مند خواهند شد و با تجمیع دارایی های خرد شرکت های تولیدی امکان خلق ارزش و توسعه اشتغال را خواهند داشت به نحوی که با نرخ های به مراتب پایین تر از بازار پول با مبالغی بسیار بیشتر و بازپرداختی بلند مدت امکان خواهند داشت تا طرح های توسعه را با نرخ های جذابی تکمیل کنند و جامعه را از عواید آن منتفع کنند. 
 
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با نماد بورسی «کگل» صکوک اجاره شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به مبلغ 68 هزار میلیارد ریال از طریق بورس اوراق بهادار تهران را در نمادهای صگل509، صگل0509، صگل059، صگل59 و صگل0059 آغاز کرد. 
 
هزینه تامین مالی از بازار سرمایه کمتر از بازار پول، تامین مالی های انجام شده از طریق بازار سرمایه بلند مدت، کسب ارقام بزرگتر میزان تامین مالی از بازار سرمایه و پرداخت اصل سرمایه در انتهای دوره از مزیت های این اقدام از سوی صنعتی و معدنی گل گهر است. 
 
از دیگر مزیت های تامین مالی از بازار سرمایه به کارگیری سرمایه خرد در راستای خلق ارزش است که گلگهر توانسته از این ابزار نوین مالی بهره مند شود و تا کنون بیش از 8 هزار میلیارد تومان تامین مالی از بازار سرمایه را عملیاتی کند که آخرین آن تامین مالی 6800 میلیارد تومانی است. یکی از تامین مالی های کم هزینه برای شرکت ها پس از افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات استفاده از اوراق بدهی است  که این بار گل گهر تامین مالی از محل اوراق اجاره با توثیق سهام را اجرایی کرد. 
 
تلاش کارکنان و مدیران مجموعه گل گهر در سال گذشته سبب شد تا این شرکت به عنوان پنجمین شرکت بورسی یک شرکت سودده باشد که تاثیر این همت و برنامه ها در اشتغالزایی خصوصا بومیان منطقه سیرجان و فعالیت‌های مبتنی بر مسئولیت اجتماعی در آبادانی و حمایت‌های مالی از اقشار کم‌درآمد و ضعیف منطقه به طور واضح مشهود است.

 

دیگران چه می خوانند:

گزارش: بهار میرکاشی

اقدامات «کگل» در راستای دستیابی به سوددهی و سودآوری

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟