برنامه‌های فولاد شادگان در مسیر توسعه، بومی‌سازی و اشتغالزایی

شرکت صنعت فولاد شادگان به عنوان یکی از هفت طرح استانی کشور که با روش کاملا ایرانی و توسط متخصصان داخلی راه‌اندازی شد، توانسته علاوه بر اشتغال‌زایی نقش محوری را در رونق تولید کشور با اجرای صحیح برنامه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای ایفا نماید.
برنامه‌های فولاد شادگان در مسیر توسعه، بومی‌سازی و اشتغالزایی

به گزارش افق بازار، شرکت صنعت فولاد شادگان با وجود مشکلات و اعمال محدودیت‌ها در تامین انرژی، برنامه‌ها و فعالیت‌های تولیدی خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های از قبل انجام شده از طریق افزایش کیفیت تولیدات، بهبود کیفیت مواداولیه مصرفی و مرتفع نمودن مشکلات ناشی از نوسانات تولید به انجام برساند.

شرکت فولاد شادگان با ظرفیت تولید ٨٠٠ هزارتن آهن اسفنجی در سال، ضمن افزایش تولید و تامین بازار داخلی موفق شده بهترین کیفیت این محصول را با تکنولوژی ایرانی در بازار عرضه کند.

دیگران چه می خوانند:

شرکت صنعت فولاد شادگان یکی از هفت طرح استانی فولاد کشور بود که به روش کاملاً ایرانی راه‌اندازی شد و  با حمایت مسقیم شرکت فولاد خوزستان به بهره‌برداری رسید. 

این شرکت فولادی، برنامه‌های خود را از طریق اجرای طرح‌های توسعه‌ای و تبیین برنامه‌ای در جهت افزایش تولید با هدف توسعه و اشتغالزایی مستقر ساخته است. فاز مهندسی طرح یک میلیون و 200 هزار تن اسلب فولادشادگان انجام شده و پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری اجرایی گردد. همچنین پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا فولادشادگان از 800 هزار تن به یک میلیون تن در دستور کار شرکت قرار گرفته است.

مدیرعامل فولاد شادگان درخصوص طرح‌های توسعه‌ای این شرکت در چشم‌انداز آتی فولاد شادگان می‌گوید: «برگزاری مناقصه احداث یک نیروگاه 360 مگاواتی در آینده نزدیک، توسعه واحد بریکت‌سازی و احداث یک واحد آهک 200 هزار تنی از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه این شرکت به‌شمار می‌روند.»

فولادخوزستان یک شرکت پیشرو در به‌کارگیری توان داخل برای اجرای طرح‌های خود می‌باشد که نمونه آن را در زمان تاسیس این شرکت و مراحل مختلف راه اندازی مشاهده نمودیم. تمامی مراحل راه‌اندازی فولاد شادگان از قبیل: مطالعات اولیه، جانمایی، شناسایی تجهیزات، نصب و راه‌اندازی تماماً از سوی متخصصان داخلی انجام شد. مزایای این طرح نسبت به مشابه خارجی از لحاظ زیست محیطی، کاهش هزینه حامل‌های انرژی، تعمیر، نگهداری و بازدهی بهتر است. در هر زمان که کارخانه دچار اشکال و یا توقفی شود، دسترسی به امکانات و متخصصان داخلی به راحتی امکان‌پذیر است. 

در همین راستا فولاد شادگان درنظر دارد قطعات مورد نیاز این مجموعه را با استفاده از مهندسی معکوس تامین کند.

مدیریت این شرکت معتقد است؛ نقش شرکت فولاد شادگان درتولید فولاد، صادرات، ارزآوری، اشتغالزایی زمانی معنا پیدا می کند که در عمل به مسئولیت های اجتماعی موفق باشد. به عبارتی تیم مدیریتی و برنامه توسعه‌ای فولاد شادگان باور دارد که توسعه، در کنار رشد و ارتقا و عمل به مسئولیت پذیری اجتماعی منطقه معنا پیدا می کند که در این شرکت، مسئولیت پذیری اجتماعی یکی از ارزش های سازمانی محسوب می شود.

شرکت فولاد شادگان با استفاده از مزیت‌های استان خوزستان در توسعه صادرات و ارزآوری توانسته نقش تاثیرگذاری را در اشتغال‌زایی و به کارگیری نیروهای بومی و متخصص درون استانی ایفا نماید که بر این اساس، فولاد شادگان با احداث کارگاهی در شهرک صنعتی شادگان درنظر دارد ضمن افزایش اشتغال‌زایی منطقه با طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز خود از خروج ارز از کشور جلوگیری به‌عمل آورد. علاوه بر این، با راه‌اندازی فاز سوم فولاد شادگان زمینه اشتغال سه هزار و 500 نفر فراهم می‌شود.

فولاد شادگان یکی از هشت طرح مطالعات جامع فولاد کشور است که در 2 فاز و در مساحت 256 هکتار ساخته که بخش نخست آن با تولید سالانه 800 هزار تن شمش فولادی ساخته شد که در مجموع هشت هزار و هشتصد میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی آن هزینه گردید.

برنامه‌های فولاد شادگان در مسیر توسعه، بومی‌سازی و اشتغالزایی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟