«امین ابراهیمی» افزود: مهمترین پارامتر بومیسازی خودباوری است که در بخشهای مختلف صنعتی وجود دارد و هم اکنون در داخل کشورمان شرکت های زیادی در حوزه بومی سازی فعالیت می کنند.
وی بیان کرد: در این راستا شرکت فولاد خوزستان به عنوان دومین تولید کننده بزرگ فولاد کشور و بزرگترین صادر کننده محصولات فولادی از روند بومی سازی قطعات در صنعت فولاد همواره حمایت کرده است.
ابراهیمی گفت: تمام تلاش ما در این زمینه این بود که در حوزه بومی سازی قطعات و دانش روز متمرکز شده و تلاش های خود را در این زمینه به ثمر برسانیم.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان اظهارداشت: بیش از این وابستگی ما به قطعات خارجی در صنعت فولاد حدود یک چهارم درصد بود اما پس از یک دهه تلاش هم اکنون این میزان به یک هشتم قیمت تمام شده رسیده است.
وی یادآورشد: شرکت فولاد خوزستان در یک دهه گذشته با بومیسازی 25 هزار قطعه بیش از 700 میلیون یورو صرفهجویی ارزی داشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه امسال نیز بیش از 100 میلیون یورو پروژه بومی سازی در شرکت فولاد خوزستان تعریف شد، افزود: خوشبختانه با تلاش همه همکاران ما در 9 ماه امسال 80 درصد این برنامهریزیهای به عمل آمده، محقق شده است.
وی گفت: امسال با توجه به انتخاب سال دانش بنیان رشد چشمگیری در استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان داشتیم و صنعت فولاد کشور و به خصوص شرکت فولاد خوزستان به دنبال توسعه بومیسازی و تکنولوژی ها تاکنون اقدامات خوبی را انجام داده است.
ابراهیمی یادآورشد: راه اندازی مرکز نوآوری در شرکت فولاد خوزستان و بومی سازی اسلاید کیت پاتیل برای نخستین بار در کشور، ساخت اولین دستگاه گرانول پایش خودکار در کشور و افزایش عمر نسوز کوره های فولاد خوزستان از مهمترین اقدامات شرکت فولاد خوزستان در زمینه بومی سازی قطعات است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در پایان تاکید کرد: در این راستا انعقاد قرارداد با بیش از 100 شرکت دانشبنیان و انعقاد 25 قرارداد بومی سازی قطعات با سرمایه گذاری بیش از 521 میلیارد تومان از مهمترین اقدامات شرکت فولاد خوزستان در راستای بومی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد کشور بوده است.
0 دیدگاه