آغاز پرقدرت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکوردهای جدید

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این صنعت در کشور، با تولید 13 درصد گندله، 27 درصد آهن اسفنجی و 38 درصد شمش فولادی، نقش بسزایی را در زنجیره ارزش فولاد دارا می‌باشد. این شرکت بزرگ فولادی با ثبت یک عملکرد جذاب و فوق‌العاده در سال گذشته، برنامه‌های راهبردی خود را بر مبنای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ در میزان افزایش تولید در جهت ارزآوری با اولویت تامین نیازهای داخلی که نقشی اساسی را در کاهش تورم ایفا می‌کند، قرار داده است.
آغاز پرقدرت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکوردهای جدید
دیگران چه می خوانند:

به گزارش افق بازار، فولاد مبارکه یک شرکت بزرگ و موفق در صنعت فولادسازی است که با تمرکز بر برنامه‌های مبتنی بر فناوری و همکاری با شرکت‌های دیگر، توانسته است رکوردهای بسیاری را در تولید فولاد به ثبت برساند. مجتمع فولاد مبارکه اصفهان، یکی از پیشگامان در زمینه تولید ورق‌ های فولادی در کشور است که سال 1402 را بر مبنای رشد تولید در برنامه‌های راهبردی خود قرار داده و در این راه در پایان ماه ابتدایی سال و در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در تحقق شعار سال موفق به ثبت رکوردهای جدید شد. 
 
شرکت فولاد مبارکه که سهم قابل توجهی از عرضه انواع ورق های فولادی را در بازار دارد و از آنجایی که فعالان بازار سرمایه به دنبال نمادهایی هستند که پرداخت سود نقدی بالاتری داشته باشند، فولاد مبارکه به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ و موفق در صنعت فولاد، جزء این نمادهای پرطرفدار به حساب می‌آید. 
 
فولاد مبارکه در این سال‌ها چه در زمینه تولید و چه در زمینه‌های دیگر نظیر بومی‌سازی، تحقیق و توسعه، مسئولیت‌های اجتماعی، محیط زیست و... دستاوردهای چشمگیری را از خود به جای گذاشته است. ثبت رکورد تولید 7 میلیون و 214 هزار تن تختال با گذر از ظرفیت اسمی شرکت فولاد مبارکه و همچنین ثبت رکورد تولید 10 میلیون 244 هزار تن فولاد خام، افزایش 7.1 درصدی تولید کلاف گرم، افزایش 10.3 درصدی تولید تختال، افزایش 10.4 درصدی تولید آهن اسفنجی و افزایش 3.8 درصدی تولید گندله از جمله دستاوردهایی است که در تاریخ صنعت فولاد کشور ماندگار شد. 
 
شرکت فولاد مبارکه به دلیل تولید محصولاتی که بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک کشور به آن‌ها نیاز دارند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این شرکت قصد دارد تا با عمل به منویات رهبر معظم انقلاب همچون گذشته و با جدیتی بیشتر از قبل در جهت رونق اقتصادی و بهبود معیشت آحاد جامعه با افزایش میزان تولید در جهت مهار تورم گام‌های خود را در این مسیر استوارتر گرداند، چرا که این راهبرد می‌تواند ایجاد اشتغال و بهبودی بسیاری را در وضعیت اقتصادی کشور به همراه داشته باشد. 
 
شرکت فولاد مبارکه در سال 1401، در حوزه‌های تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی، عملکرد فوق‌العاده جذابی به نمایش گذاشت که اثبات می‌کند این شرکت قابلیت سودآوری و تقسیم سود را دارد و می‌تواند با بازدهی مناسبی برای سرمایه‌گذاران همراه باشد.این شرکت با بیش از سه دهه فعالیت، خدمات گوناگونی را در زمینه تولید فولاد ارائه داده است. 
 
فولاد مبارکه که یکی از بزرگترین حامیان شرکت‌های دانش‌بنیان کشور است که در سال گذشته با همکاری 605 شرکت دانش‌بنیان با ارائه حمایت‌های لازم به شرکت‌های دیگر، به پیشرفت صنعت کشور کمک شایانی کرده است و در این زمینه تولید رکوردهای متعددی از خود به جا بگذارد.  
 
فولاد مبارکه دارای 130 پروژه در حال اجرا می‌باشد که برای اجرای این پروژه‌ها، بالغ‌بر 480 میلیون یورو و 6 هزار و 600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است. اشتغال‌آفرینی‌های پایدار،‌ افزایش تولید و تولید محصولات جدید به همراه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز در سال گذشته تنها تحقق یک شعار سال نبود بلکه یک حرکت جهادی در جهت توسعه اقتصادی و سرآغاز برنامه‌ها و اقدامات این شرکت برای رسیدن به رشد تولید با بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه ای در سال 1402 است. 
فولاد مبارکه با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، علاوه بر بسترسازی حضور دانشگاهیان در صنعت، با تدوین نظام بلوغ همکاری با دانشگاه‌ها اقداماتی نظیر عقد تفاهم‌نامه با 21 دانشگاه و مرکزی پژوهشی، راه‌اندازی 2 هزار متر مرکز نوآوری دانشگاهی و تخصیص بودجه‌ای درخور برای حمایت از پایان‌نامه‌هایی با موضوعات اولویت‌دار برای صنعت فولاد را در دستور کار خود قرار داده است. 
 
علاوه بر این، بررسی فعالیت‌های کنترل کیفی این مجتمع عظیم فولادسازی کشور در سال 1401 نشان می‌دهد که توجه به اهمیت ارتقای کیفیت محصولات و تداوم روند صعودی دستاوردهای این حوزه همواره یکی از مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی این شرکت بوده است. بهبود عملکرد کنترل کیفیت در هریک از نواحی آهن‌سازی، فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، نورد گرم و نورد سرد، منجر به تولید محصول مطابق با نیازهای مشتریان می‌شود. بر این اساس، مدیریت کیفیت محصولات در فولاد مبارکه با شناسایی نقاط قابل‌بهبود و تأثیرگذار بر عملکرد کنترل کیفیت و محصول، اقدام به توسعه عملکرد خود نموده است.  
 
کارکنان نواحی آهن‌سازی، فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، نورد گرم و نورد سرد فولاد مبارکه با حمایت و پشتیبانی سایر نواحی و بخش‌های مرتبط در پایان نخستین ماه از سال 1402 توانستند 5 رکورد تولید ماهیانه در این حوزه‌ها را به ثبت برسانند. 
 
ثبت رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی در واحدهای احیا مستقیم 1 و 2 در مجموع به میزان 795 هزار و 250 تن، ثبت رکورد جدید تولید تختال ماهانه به میزان 786 هزار و 101 تن، ثبت رکورد جدید تولید ماهانه به میزان 508هزار و 304 تن کلاف گرم و ثبت رکورد تاریخی خط تاندم میل با تولید 136 هزار و 13 تن در فروردین‌ماه 1402 نشان داد که این مجتمع عظیم فولادی کشور گام‌های خود را برای تحقق رشد تولید در صنعت فولاد کشور با جدیت و عزمی راسخ برداشته و در این راه ثبات قدم را نقشه این مسیر کرده است. 
 
به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، علیرغم وجود مشکلات به دلیل اعمال تحریم‌ها و اقدامات این شرکت در جهت جلوگیری از توقفات در پروژه‌ها، پروژه احداث نیروگاه 914 مگاواتی فولاد مبارکه دارای پیشرفت 75 درصدی است. این پروژه ارزشمند که با توجه به گرم شدن هوا می‌تواند در فصل گرم سال خطوط تولید را یاری کند، به‌زودی وارد فاز بهره‌برداری خواهد شد. 
 
کلیه مراحل نصب، تست و راه‌اندازی نیروگاه توسط متخصصان داخلی در حال انجام است. بیش از  60 درصد تجهیزات این واحد تولیدی برق توسط شرکت‌های توانمند داخلی تأمین می‌شود که اشتغال‌زایی بسیار زیادی با خود به همراه داشته و دانش و توان فنی مهندسان ایرانی را نیز به شکل قابل‌توجهی ارتقا داده است. 
 
موفقیت دیگری که در ابتدای سال 1402 توسط مجموعه فولاد مبارکه رونمایی شد مربوط به دستیابی به دانش فنی تولید ورق‌های گرم دوفازی بود که متخصصان فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا برای نخستین بار در کشور به این دانش دست یافتند.  
 
امروزه بیش از 20 درصد فولادهای استفاده شده توسط برترین خودروسازهای دنیا در تولید خودرو را فولادهای دوفازی خصوصا DP 600 تشکیل می‌دهد. فولادهای دوفازی به عنوان یکی از ارکان اصلی فولادهای پراستحکام مورد استفاده در صنعت خودروسازی است که با هدف کاهش سوخت، کاهش حوادث جاده‌ای، افزایش ایمنی کاهش آلایندگی و افزایش ایمنی کاربرد دارد.  
 
از مهم‌ترین عواملی که در کسب این موفقیت‌ها مؤثر بوده‌اند، می‌توان به انگیزه بالای نیروی انسانی، برنامه‌ریزی مناسب و دقیق تولید، انجام عملیات تعمیراتی با دقت حداکثری در حداقل زمان ممکن، همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت از شرکت‌های دیگر در جهت تامین قطعات وتجهیزات مورد نیاز با هدف کاهش خروج ارز از کشور و افزایش ارزش افزوده اشاره کرد.

آغاز پرقدرت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکوردهای جدید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟