به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، به نقل از روابط عمومی مدیریت استان مازندران، «نعمت الله ترکی» در این برنامه که با حضور امام جمعه شهرستان سیمرغ روز پنجشنبه 15 تیرماه همزمان با عیدسعید غدیر انجام شد، از بخش های مختلف کارخانه صنایع کاغذسازی قائمشهر بازدید کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این بازدید، ضمن دیدار چهره به چهره و صمیمی با کارکنان این مجموعه تولیدی و شنیدن مطالب و مشکلات این عزیزان، ضمن تبریک عید ولایت، و قدردانی از همکاران عرصه تولید، گفت: از حاصل دسترنج شما عزیزان و زحمتکشان است، که منابع مالی ماهانه پرداخت حقوق بازنشستگان عزیز میسر میشود.
کاغذسازی قائمشهر قطب صنعت و اقتصادی استان مازندران
وی با بیان اینکه «این کارخانه با قدمت حدود 50 سال عمر و احیای مجدد، کارخانه ای است که از آن به عنوان قطب صنعت و اقتصاد مازندران یاد می شود» افزود: درحال حاضر این مجموعه تولیدی دوباره اوج گرفته و با ایجاد اشتغال زایی مستقیم، نقش موثری در کاهش وابستگی صندوق بازنشستگی کشوری به منابع دولت ایجاد کرده است.
ترکی، احیا و توسعه شرکتها و صنایع وابسته به صندوق بازنشستگی را از اهداف اقتصادی این صندوق برای افزایش تولید و اشتغال زایی و درآمد پایدار عنوان کرد که عایدی حاصل از آنها برای حمایت از قشر بازنشستگان اختصاص مییابد.
وی مازندران را در حوزههای صنایع غذایی و کشاورزی و محصولات گلخانهای وصنایع سلولزی و کاغذی از استانهای برخوردار نام برد که صندوق بازنشستگان کشور مصمم است برای تولید و پویایی این صنایع سرمایهگذاری کند.
ترکی با تاکید بر اینکه «منابع حقوق بازنشستگان کشوری باید از محل اجرای طرحهای اقتصادی سودآور تامین شود» تصریح کرد: تلاش به سمت توسعه و ایجاد زنجیره ارزش در استان مازندران عملیاتی شده و این مسیر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: اگر به دنبال بهره وری هستیم، اولویت باید توجه به نیرو و منابع انسانی باشد تا بتوانیم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است، حضور پررنگ تری داشته باشیم تا منجر به رضایتمندی قشر فرهیخته بازنشستگان کشوری شود.
پاکستان، افغانستان، ترکمنستان و سومالی مقصد محصولات کاغذسازی قائمشهر
«مهدی کاملی» مدیرعامل شرکت کاغذسازی قائمشهر نیز گزارش کاملی از عملکرد سالانه این مجموعه ارائه کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع کاغذسازی قائمشهر گفت: این شرکت با 4 نشان تجاری معتبر، محصولات سلولزی و بهداشتی شامل انواع دستمال و لیوان کاغذی را به صورت خودکار در مکان کاملاً بهداشتی تولید میکند.
کاملی ظرفیت اسمی این مجموعه تولیدی را 2500 تن اعلام و خاطرنشان کرد: با فعالیت 75 درصد ظرفیت کارخانه برای 50 نفر به صورت مستقیم و 150 نفر غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی افزود: علاوه بر عرضه محصولات این شرکت در فروشگاههای زنجیرهای و آنلاین داخل کشور تولیدات این شرکت به کشورهای پاکستان و افغانستان و ترکمنستان و اخیراً به کشور سومالی صادر شده است.
وی طرح توسعه تولید انواع خمیر کاغذ از پسماندهای کشاورزی کاه و کلش در تولید مواد اولیه کاغذ تیشو را از برنامههای توسعهای این شرکت عنوان کرد که با اجرای آن چرخه این مجموعه صنعتی و تولیدی کامل خواهد شد.
0 دیدگاه