تدوین استراتژی جدید برای شرکت ایریتک با رویکرد توسعه و بین‌المللی‌سازی

در جلسه اخیر تدوین استراتژی شرکت ایریتک در تاریخ ، ١۴٠٣/٠٨/٠۵ که در دفتر کارفرمای پروژه اقلید و با حضور جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان این حوزه برگزار شد، بر اهمیت بازنگری در استراتژی‌های شرکت و حرکت به سمت توسعه، هوشمندسازی و نفوذ در بازارهای بین‌المللی تأکید شد.
تدوین استراتژی جدید برای شرکت ایریتک با رویکرد توسعه و بین‌المللی‌سازی

آقای دکتر عباسی، مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس، در این جلسه با اشاره به برند شناخته‌شده ایریتک، بر ضرورت حفاظت از این برند و تقویت جایگاه آن در بازارهای داخلی و بین‌المللی تأکید کرد. وی همچنین بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی با پتانسیل بالا و بهره‌گیری از فناوری‌های دیجیتال در حوزه معدن و صنایع معدنی برای ارتقای بهره‌وری و رقابت‌پذیری شرکت تأکید کرد.

از دیگر موارد مورد بحث در این جلسه، شناسایی افراد کلیدی و حفظ و صیانت از نیروی انسانی متخصص و ارزش‌گذاری آن‌ها در شرکت ایریتک بود. به گفته دکتر عباسی، ایریتک می‌تواند با افزایش دانش و روی‌آوردن به تکنولوژی‌های جدید مانند فولاد سبز، جایگاهی پیشرو در صنعت و در لبه تکنولوژی داشته باشد. همچنین ایریتک می‌تواند در بخش ارتباط صنعت و دانشگاه به‌صورت فعال‌تر عمل کرده و از این طریق تکنولوژی‌های روز دنیا را در کشور پیاده‌سازی کند.

دیگران چه می خوانند:

آقای فاتحی، مدیر زیربناهای شرکت فولاد اقلید پارس، نیز به برخی از چالش‌های پیش روی ایریتک در سال‌های اخیر اشاره کرده و بر لزوم رفع موانع قانونی و بهبود چابکی سازمانی برای تسریع در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای شرکت تأکید نمود.

آقای ساریخانی، کارشناس ارشد بخش احیا، نیز با تأکید بر لزوم تقویت جایگاه نیروی انسانی در ایریتک و افزایش رضایتمندی پرسنل، این موارد را سبب بهبود عملکرد شرکت دانستند. وی بر تقویت نیروهای بخش طراحی در ایریتک و آموزش و جانشین‌پروری در این بخش نیز تأکید کرد.

آقایان دکتر کرمانشاه و حسینی بیان کردند که اثربخشی هوشمندسازی سازمان از اثربخشی هوشمندسازی تولید بالاتر است. آن‌ها معتقدند با رسیدن به ساختار سازمانی چابک و پیاده‌سازی نسل چهارم از سازمان‌ها در شرکت ایریتک، می‌توان از بسیاری از معضلات سازمان‌های امروزی رها شده و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پلتفرم‌های سازمانی، سرعت عمل و دقت فرآیندهای سازمان را به استانداردهای روز دنیا نزدیک کرد.

آقای وفایی‌کیا نیز بیان کرد که با توجه به تغییرات سریع و ظهور تکنولوژی‌های نوین، اداره شرکت‌ها براساس متدولوژی گذشته میسر نیست. او تأکید کرد که شرکت‌ها باید براساس وضع موجود و وضعیت مطلوب نسبت به تدوین آینده‌نگاری شرکت اقدام کنند و در این جهت گام‌های مؤثری بردارند.

در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان بر موارد زیر توافق کردند:

بازنگری در استراتژی: انجام یک بازنگری جامع در استراتژی شرکت با هدف تقویت جایگاه برند و توسعه فعالیت‌ها در بازارهای داخلی و بین‌المللی.

نگهداشت نیروی انسانی: جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص در ایریتک به‌منظور اجرای پروژه‌ها.

سرعت در فرآیند تأمین کالاها و تجهیزات مورد نیاز پروژه‌ها.

جذب سرمایه‌گذار: جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی با پتانسیل بالا برای تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های توسعه‌ای.

بهره‌گیری از فناوری‌های نوین: استفاده از فناوری‌های دیجیتال و نوین در حوزه معدن و صنایع معدنی برای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها.

توسعه بازارهای بین‌المللی: تمرکز بر بازارهای بین‌المللی، به‌ویژه کشورهای کمتر توسعه‌یافته، و انتقال دانش فنی و تجربیات به این کشورها.

تمرکز بر حوزه‌های تخصصی: تقویت فعالیت‌ها در حوزه‌هایی که شرکت دارای سابقه و تخصص بیشتری است.

تسهیل فرآیندهای داخلی: بهبود فرآیندهای داخلی و رفع موانع قانونی برای افزایش چابکی و سرعت عمل شرکت.

 

تدوین استراتژی جدید برای شرکت ایریتک با رویکرد توسعه و بین‌المللی‌سازی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟